Realme Pad 2 Lite Tanıtımı Gerçekleştirildi!
  1. Anasayfa
  2. Mobil

Realme Pad 2 Lite Tanıtımı Gerçekleştirildi!

Realme şirketi tarafından Pad 2 Lite modeliyle ilgili olarak tanıtım gerçekleştirildi. Böylece tablet cihazının sahip olduğu teknik özellikler belirlenmiş durumda. İşte habere ilişkin tüm ayrıntılar…

Telefon ve tablet sektöründe çok sayıda üretici bulunuyor ve birbirlerine karşı çeşitli avantajlı yanları ile üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Fiyat-performans konusunda genel olarak iddialı ürünler ortaya koyan Realme markası tarafından şimdi yeni bir tablet modelinin tanıtımı gerçekleştirildi. Bu bağlamda karşımıza Pad 2 Lite isimli cihaz ile çıktı. Pad 2 Lite ürünü tanıtıldı ve böylece tabletin sahip olduğu özellikler belirlendi.

Yeni tablet modeli Pad 2 Lite’ın; 10.95 inç büyüklüğünde ekranı, Helio G99 yonga seti bulunmaktadır. Dört hoparlöre sahip olan cihaz orta segment için piyasaya sürülmektedir. 8300 mAh büyüklüğünde bataryası bulunmakta olan tablet modeli böylece uzun süre boyunca çalışabilmektedir.  Cihazın bataryası 15W hızlı şarj desteklemektedir. Bu sayede kısa süre içerisinde şarj etmek mümkün olmaktadır. Ürün ARM ve depolama alanı tarafında kullanıcılara çok sayıda seçenek sağlamaktadır. Pad 2 Lite modelinin 4 GB – 6 GB – 8 GB RAM seçenekleri bulunmakta, depolama alanı tarafında ise 128 GB – 256 GB depolama alanı seçenekleri yer almaktadır.

Ürünün arka kısmında 8 megapiksellik ana kamera yer alırken, ön kısmında da 5 megapiksellik selfie kamerası bulunmaktadır. Bu bağlamda tablet modeli iki kameraya sahiptir. Tablet göz yorgunluğunun önüne geçebilmek için Eye Comfort Display teknolojisinden yararlanmaktadır.

Yazılım tarafında Android 14 tabanlı olarak gelen tablet modeli USB Type-C bağlantı noktası desteklemekte, bunun yanı sıra Bluetooth 5.3 versiyonu sağlamaktadır. Modelin fiyatı ise 178$’dan başlamakta, RAM ve depolama alanı seçeneklerine göre fiyatında değişiklik meydana gelmektedir. Ürünün nasıl bir satış performansı sergileyeceği ise teknoloji dünyasının takipçileri tarafından merak ediliyor…

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir