Samsung Galaxy F05 Tanıtımı Gerçekleştirildi!
  1. Anasayfa
  2. Mobil

Samsung Galaxy F05 Tanıtımı Gerçekleştirildi!

Akıllı telefon üreticilerinden Samsung; uzun süredir beklenmekte olan Galaxy F05 akıllı telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Böylece cihazın teknik özellikleri, fiyatı gibi detaylar resmi olarak ortaya çıkmış oldu. İşte habere ilişkin tüm ayrıntılar…

Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung tarafından, akıllı telefon kategorisinde yeni bir hamle gerçekleştirilmiş durumda. Bu bağlamda şirket, Galaxy F05 isimli telefon modelini tanıttı. Yeni ürün, giriş segmente hitap etmesine rağmen fiyatına nazaran iddialı özellikler ile kullanıcılarla buluşuyor!

Samsung Galaxy F05 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy F05; 6.7 inç büyüklüğünde, (720 x 1600 piksel) HD+ LCD ekrana sahip ve 60Hz yenileme hızı desteği sağlamaktadır. Ürünün kamerası f/1.8 diyafram açıklığına sahip, 50 megapiksel ana ve f/2.4 diyafram açıklığı yer alan 2 megapiksel derinlik sensörüne ev sahipliği yapmaktadır.

İşlemci olarak MediaTek Helio G85 kullanmakta olan akıllı telefon modeli 2x 2GHz Cortex-A75, 6x 1.8GHz Cortex-A55 olmak üzere 8 çekirdeğe sahiptir.

Telefonda 1 TB’a kadar microSD kart desteği bulunmaktadır ve 4 GB RAM sağlamaktadır. 5000 mAh büyüklüğünde standart bir bataryası bulunmakta olan telefon modelinde 25W hızlı şarj desteği yer almaktadır. Böylece ürünü oldukça kısa bir süre içerisinde şarj etmeniz mümkün hale gelir. Ürünü tam olarak şarj ettiğiniz takdirde bir günü rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Cihazın ağırlığı 195 gramdır. Parmak izi sensörü cihazın yan bölümünde konumlandırılmıştır. Bunun yanı sıra cihazda 3.5 mm kulaklık jack girişine yer verilmiştir. Cihazın fiyatı ise 95$ olarak belirlendi. Bu fiyat skalasında tercih edilebilecek iddialı seçenekler arasında yer almakta olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Samsung, akıllı telefonlarına uzun süre yazılım güncellemesi sağladığı için Galaxy F05 modelinde de uzun süre boyunca güvenlik güncellemeleri sağlaması beklenmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir